Skolerne

Det Nødvendige Seminarium

DNS (Det Nødvendige Seminarium) i samarbejde med ”One World University” tilbyder en 3-årig læreruddannelse som fører til et Bachelor Licentiat i Pædagogik.

Vi tilbyder enestående muligheder i forhold til at konfrontere nogle af vor tids nødvendigheder med aktion og i solidaritet med de fattige i vores verden.

Vores program indeholder træning af essentielle færdigheder og træning i at leve et meningsfuldt liv i det 21. århundrede. Deltagelse i programmet bringer dig gennem perioder med høje mål, ambitioner og handling. Det gælder om at sikre at de erfaringer, du tilegner dig får langtrækkende indflydelse på de mennesker, hvis liv du berører.
Det gælder om at skabe fred og udvikling mellem mennesker ved altid at være ærlig, åben og ubestikkelig. Det gælder om at beslutte dig for at lære nyt, være konstant nysgerrig og at ville vide alt om de sidste verdensbegivenheder, verdenspolitik og videnskabelige fremskridt. Det gælder om at arbejde sammen på fælles grund, om at hjælpe og sikre andre i at være produktive i samfundet. At komme sammen med mange ligesindede, kan medvirke til at det ovennævnte kan blive til virkelighed.

 

DNS-1 DNS-2 DNS-3

 

Læs mere om uddannelsen på www.dns-tvind.dk

Kontakt: +4597491849, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Bachelor i Pædagogik:
At opfostre og undervise børn og unge i at lære færdigheder og tilegne sig de kundskaber, som de behøver i at videreføre menneskeheden, er ingen lille opgave. Lærere behøves. Lærere, som kender deres håndværk og besidder et moderne syn på verden af idag og som er villige til at skubbe deres traditionelle grænser til side i søgen efter ny viden om uddannelse og indlæring som vil bibringe de nye generationer de praktiske redskaber, de etiske leveregler og menneskelige egenskaber, de skal bruge til at erobre livet – som individer, som progressive medborgere i deres lande og som moderne indbyggere og plejere af kloden og dens væsner. Det er One World University´s formål med Licentiat i Pædagogik-uddannelsen at træne sådanne lærere.

 

Programmet:
1.år: Det Internationale Praksisfelt.

Træning i oplevelse og forståelse af den globale virkelighed - 2 måneders praktisk og teoretisk forberedelse af en en - 4 måneders busrejse gennem Nordafrika – ned gennem Sahara økenen. Vi mødes med og lærer fra og bor sammen med mennesker på vores rejse - 3 måneders efterbearbejdelse og informationsarbejde plus studier og eksamen. Fag: Verdenshistorie, Undersøgelse som videnskabelig metode - 3 måneders opsparingsperiode. Vi har fælles økonomi.  

2.år Det Europæiske Praksisfelt.

Træning i oplevelse og forståelse af den Europæiske virkelighed - 6 måneders træning og lærdom igennem selvoplevelse af den europæiske virkelighed Leve og arbejde mellem Europæere, hvis børn vi skal undervise i fremtiden Bo sammen - kollektivt Skabe et rigt og aktivt kulturelt og politisk liv sammen med arbejdskammerater og naboer Undersøgelse af det europæiske samfund Fag: Sociologi, Karisma, Selvforsyning, Filosofi mm Eksamen i nogle af fagene - 3 måneders Pædagogisk Speciale - 3 måneders træning i ”At gøre hvad du finder rigtigst at gøre”.

 

3.år Skolepraksisfeltet.

Træning i oplevelse og forståelse af barnets og lærerens virkelighed med tilhørende studier - 8 måneders skolepraktik. Du søger arbejde i en europæisk skole – enten en folkeskole eller en alternativ skole. Som del af lærerstaben træner du dig i praktisk pædagogik ved at undervise børn og unge. Aftner og weekender bruges til teoretiske studier og speciale. 4 måneders studier og Pædagogisk Speciale plus de sidste eksamener foregår i samarbejde med One World University.