Sommerteater

Tvind Sommerteater

Mange af vores elever fortæller, at de aldrig har set et teaterstykke, når de starter på vores skoler. Teater tilhører en anden verden end den, de fleste af vores elever kommer fra. Når vi spiller teater drejer det sig i første omgang om at være med til at spille.

 

Tvind Sommerteater 2012 "Lion King" Tvind Sommerteater 2012 "Galilio" Tvind Sommerteater 2012

 

Se filmen "Sommerteater 2012" (5 minutter)

 

Oplevelsen af at spille teater er helt særlig. Når vi spiller teater opdager vi ny sider af hinanden.  Der er en, der kan synge, der er en, der kan huske replikkerne, og der er dem, der pludselig opdager, at de også kan spille skuespil. Hvilken særlig herlighed. Hvem skulle tro, at elever, der har svært ved at huske og har svært ved at sidde stille i en klasse, og som har svært ved at tro på sig selv og svært ved at tro på andre, kan stå på en scene og spille en alvorlig scene eller en morsom scene eller kan synge, så det gjalder. Andre kan lave kulisser med flotte farver eller kan lægge sminke, så elever på forunderlig vis skifter karakter fra elever til skuespillere. Hvad vil det så sige, når vi spiller godt skuespil. Det er det, der sker, når eleven ændrer fokus fra sig selv og træder ud på scenen og fylder mere end scenen og lige pludselig begynder at berøre tilskuerne. Det er for alvor skuespil, når det lykkes.

Og som altid tager vi hjem med et fortsæt om, at vi allerede med det samme får bestemt, hvilket stykke vi spiller næste år. Vi glæder os til at se hinanden igen og alle jer gæster.

Aktivitets Kalender

Ingen begivenheder