Nyheder

Ledige stillinger

Botilbuddet på DNS - søger stedfortræder + pædagog med erfaring indenfor målgruppen. Tiltrædes snarest muligt.

Begge stillinger er på Botilbuddet på DNS (Det Nødvendige Seminarium) i Ulfborg. 


Ledig stilling: Stedfortræder


Vi har brug for en stedfortræder, der vil videreføre vores spændende stil og kultur på stedet til glæde for vores beboere og vores medarbejdere. 

Vi har behov for en stedfortræder, der først og fremmest holder af beboerne. Vores beboere holder af at bo på Tvind og her udvikler de sig på mange af livets områder – vi ser faktisk ofte, at de gennemgår en udvikling, de tidligere ikke har haft.

Du skal være fleksibel, kreativ, og du skal forstå, at det er dit arbejde at gøre beboerne interesserede i udfordringer og motiverede. Du skal få dem til at se fremad, du skal få dem til at åbne øjnene op for alle de muligheder, de selv kan være med til at skabe.

Vores beboere har på grund af deres handicaps og ofte på grund af flere andre grunde haft et vanskeligt liv. Det er din opgave som stedfortræder at give dem succes, så beboerne kan få større tillid til sig selv og respekt for det, som de hver i sær kan.

Du skal have en evne og vilje til sammen med lederen at lede medarbejderne på botilbuddet.

Vi forventer at du vil have et udpræget samarbejde med de øvrige medarbejdere og vil arbejde på at fortsætte det gode arbejdsklima vi har på botilbuddet. Du skal også være indstillet på, at der er andre, der kan blande sig i dit arbejde og hjælpe dig med at gøre det bedre.

Vi driver et botilbud på et sted med et meget særligt og spændende miljø. Du vil komme til at arbejde sammen med unge lærerstuderende fra Det Nødvendige Seminarium, som også er en drivkraft på Botilbuddet. Derfor skal du selvfølgelig også gøre dig tanker om, hvad der kan være særligt ved et botilbud med disse omgivelser og være ydmyg over for vores pædagogiske ideer.

 

Vi arbejder hele tiden med, hvordan vi kan give vores beboere den største tryghed, den største tillid og tilpas meget ansvar og krav til, at de udvikler og uddanner sig bedst muligt. Og dette til trods for hvilke diagnoser, de end måtte have.


Vi arbejder ud fra læring på flere måder: Vi rejser meget og bruger rejserne i vores dagligdag, vi arbejder med praktiske og kreative aktiviteter og forsøger derigennem at motivere beboerne til at få en dagligdag, der er spændende og værd at stå op til.


Det vil hjælpe rigtig meget, hvis du har en eller flere ting, som du er dybt optaget af: musik, kunst, natur…. Vores botilbud ligger på Tvind ved Ulfborg tæt på Holstebro. Vi er normeret til 10 beboere.

 

Stillingen er meget krævende og udfordrende, men også spændende for den, der vil yde en stor indsats og gøre en forskel.

 

Se nærmere på vores website: www.botilbuddet-dns.dk

 

Skriftlig henvendelse til leder, Steen Conradsen: steen @ dns-tvind.dk

 

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den."">

Ledig stilling: Uddannet og erfaren pædagog

Grundet insdskrivning af flere beboere søger Botilbuddet på Tvind ildsjæle med pædagogisk baggrund.

Har du tålmodighed, overskud, humør og begge ben solidt placeret på jorden, kan du have travlt og alligevel finde tid til nærvær, så er du den både vi, og vores beboere har brug for.

Der bor ca. 15 beboere på stedet fordelt i 7 huse.

Vi har masser af forskellige aktiviteter på stedet: Sportshal, boldbaner, shelter, park, fitnesslokale, biograf, værksteder mm. Vi passer og udvikler stedet sammen med beboerne.
Beboerne er kendetegnet ved, både at have en udviklingsforstyrrelse og en funktionsnedsættelse grundet store svigt i opvæksten. At arbejde med denne målgruppe kræver udover erfaring, robusthed, struktur og målrettethed.

 

Din opgave bliver, foruden at være kontaktperson for cirka 2 af beboerne, at være den som sørger for at deres hverdag fungerer, og de udvikles og trives i livet. Du skal få dem til at åbne øjnene op for de muligheder, de selv kan være med til at skabe, give dem nye successer, så de på trods af deres handicaps får tillid til sig selv og respekt for det, som de hver især kan.

 

Vi arbejder meget tæt sammen og bruger hinanden og vores forskellige kompetencer til at løfte de daglige opgaver – både praktiske og pædagogiske. Vi er et team med bestående af; pædagoger, medhjælpere, håndværkere, lærer, lærerstuderende og socialrådgiver, og vi har alle et medansvar for den enkelte borgers trivsel og udvikling. Vores holdning på botilbuddet er, at læring skaber trivsel og udvikling. Dette praktiserer vi gennem bl.a. forskellige undervisnings forløb, rejser, kunst, kultur, garden farming, ballonflyvning, natur og sport. 

 

Vi tror på, at vores motivation smitter, så har du noget ekstra at byde ind med – noget du brænder for og vil dele, så kom med det. Udover de pædagogiske og praktiske opgaver med beboerne, har stillingen også en administrativ side med resultatdokumentation, udfærdigelse af handleplaner og opfølgning.

 

Du skal være fleksibel og indstillet på en arbejdsplan, der også indeholder aften- og weekend arbejde, og som kan inkludere rejser, da vores beboere flere gange om året er på udenlandsrejser.

 

Arbejdstiden kan samles i blokke.

 

Se mere om vores botilbud på: www.botilbuddet-dns.dk

Det er en forudsætning, at du har erfaring med og kendskab til denne målgruppe.

 

Skriftlig henvendelse til: Steen Conradsen, Leder, Botilbuddet på DNS  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sidste Nyt

  Den 7. – 11. august går det løs med både Danmarks– og Sverigesmesterskaber i varmluftballon. Skolerne...
Den 4. konference under temaet "Meeting the Other" blev afholdt på Tvind den 11. – 13. maj 2018.Her er nogle...
Den 26. marts 1978 drejede vingerne rundt for første gang, og verdens (den gang) største vindmølle begyndte så...
"Kommunerne er underlagt et saglighedskrav""Så længe tilbud med relation til Tvind ikke overtræder gældende...
Tvind inviterer til Vinterkoncert i Musikteatret Holstebro Lørdag den 27. januar 2018,  kl. 13.00 –...
Følg os på Facebook her: "Tvind fortæller"