Nyheder

Tvind skulpturpark – et godt udflugtsmål

Lørdag den 29. marts 2014 åbnede Skolecentret på Tvind officielt Tvind skulpturpark, som rummer en enestående samling af omkring 70 originale stenskulpturer, skabt af kunstnere i Zimbabwe.


Skolerne i Tvind har i mange år haft stærk tilknytning til Afrika, og skulpturparken er et kunstnerisk udtryk for disse bånd. Skolernes engagement i Afrika bliver ved, blandt andet gennem indsamling af penge til HIV/Aids bekæmpelse i Zimbabwe, samt studierejser for elever og lærerstuderende til forskellige lande i Afrika.


Skulpturparken i Tvind giver en oplevelse af afrikanske folks kamp for et værdigt liv i en moderne verden. Skulpturerne repræsenterer det nye, vitale Afrika, og er et venligt, humanistisk og imødekommende billede, helt anderledes en det, der ofte er præget af katastrofer og nød. Det er der brug for!


På velkomstskiltet ved siden af Tvindmøllen er det muligt at tage en lille brochure med, som viser et kort over Tvind med hver skulptur afmærket. Der vil hele tiden være en mindre salgsudstilling og fra d. 5-7. juni er der desuden en større udstilling med skulpturer i forskellige størrelser til salg.


Åbning af Tvind skulpturpark, marts 2014 Velkommen til Tvind skulpturpark! Rundvisning på Tvind skulpturpark


Udstillingen holder åbent hver dag fra kl. 10-18 i april til september. Alle er velkomne til at spadsere en tur i parken på egen hånd, og hvis I ønsker en gratis rundvisning, så ring på nummer: 20 93 67 92

Sidste Nyt

  Den 7. – 11. august går det løs med både Danmarks– og Sverigesmesterskaber i varmluftballon. Skolerne...
Den 4. konference under temaet "Meeting the Other" blev afholdt på Tvind den 11. – 13. maj 2018.Her er nogle...
Den 26. marts 1978 drejede vingerne rundt for første gang, og verdens (den gang) største vindmølle begyndte så...
"Kommunerne er underlagt et saglighedskrav""Så længe tilbud med relation til Tvind ikke overtræder gældende...
Tvind inviterer til Vinterkoncert i Musikteatret Holstebro Lørdag den 27. januar 2018,  kl. 13.00 –...
Følg os på Facebook her: "Tvind fortæller"